I have to Register first !!!!

Search ID:

Student Name:      Role:      ID:


Feedback
A Mark Training Co.
IELTS Speaking
A Mark Training Co.
Prepare Feedback Train
Prepare Feedback Train
Repeat this lesson
Lesson 1a:
#1. What lexical item does Anthony provide a context for in his Watch Me Teach video?
Your Answer:
A Mark Training Co.

Correct Answer:

Extra Notes
#2. What does Anthony do at the end of his Watch Me Teach video??
Your Answer:
A Mark Training Co.

Correct Answer:

Extra Notes
#3. Why might it be helpful to draw on your own experience in your Watch Me Teach video?
Your Answer:
A Mark Training Co.

Correct Answer:

Extra Notes
Lesson 1b: Yes/No Questions (2)
Rep #1. Check all that apply to the context of the Watch Me Teach Video in PFT Activity ONE.
Your Answer:
Checkpoint #5: Lesson 1b: Yes/No Questions (2)
Checkpoint #2. Write out your own context for the lexical item in PFT Activity TWO.
Your Answer:
Just Start

You have yet to complete and submit this lesson as a PFStudent.



Prepare Feedback Train
Repeat this lesson
Lesson 1b:
#1. In which two other places does Anthony present the concepts of his target language?
Your Answer:
A Mark Training Co.

Correct Answer:

Extra Notes
#2. Anthony highlights the core concepts of his lexical item in the explanation video?
Your Answer:
A Mark Training Co.

Correct Answer:

Extra Notes
#3. Write out the concepts for Anthony's lexical item (promote).
Your Answer:
A Mark Training Co.

Correct Answer:

Extra Notes
Lesson 1b: Yes/No Questions (2)
Rep #4: Does the teacher clearly present the core concepts of his lexical item in his Watch Me Teach video?
Your Answer:
Checkpoint #5: Lesson 1b: Yes/No Questions (2)
Checkpoint #5. Provide a contextual gap fill for PFT Activity TWO in which the concepts of the lexical item are clearly highlighted.
Your Answer:
Just Start

You have yet to complete and submit this lesson as a PFStudent.



Prepare Feedback Train
Repeat this lesson
Lesson 1c:
#1. How many answers are there in the green flag feedback section?
Your Answer:
A Mark Training Co.

Correct Answer:

Extra Notes
#2. What is NOT the purpose of the yellow flag response?
Your Answer:
A Mark Training Co.

Correct Answer:

Extra Notes
#3. What would YOU write in the red flag section of this PFT Activity?
Your Answer:
A Mark Training Co.

Correct Answer:

Extra Notes
Lesson 1b: Yes/No Questions (2)
Rep #10: Feedback - Click all that apply to the feedback section in PFT Activity SEVEN
Your Answer:
Checkpoint #5: Lesson 1b: Yes/No Questions (2)
Checkpoint #8. Provide your own yellow and red flag feedback responses in PFT Activity EIGHT
Your Answer:
Just Start

You have yet to complete and submit this lesson as a PFStudent.



Prepare Feedback Train
Repeat this lesson
Lesson 1d:
#1. Write the sentence that Anthony uses to provide the correct answer.
Your Answer:
A Mark Training Co.

Correct Answer:

Extra Notes
#2. What is the order of the sections in Anthony's explanation video?
Your Answer:
A Mark Training Co.

Correct Answer:

Extra Notes
#3. Write out an alternative ending to this explanation that you might use in your own explanation video.
Your Answer:
A Mark Training Co.

Correct Answer:

Extra Notes
Lesson 1b: Yes/No Questions (2)
Rep #13. The explanation in PFT Activity NINE clearly presents the answer to the contextual gap fill.
Your Answer:
Checkpoint #5: Lesson 1b: Yes/No Questions (2)
Checkpoint #14. Discuss whether or not you think the target language sentence in each activity is a natural model to study.
Your Answer:
Just Start

You have yet to complete and submit this lesson as a PFStudent.



Prepare Feedback Train
Repeat this lesson
Lesson 1e:
#1. What topic is the prepare stage in the PFT Activity connected to in the video and gap fill?
Your Answer:
A Mark Training Co.

Correct Answer:

Extra Notes
#2. Which of the following effective strategies does Anthony choose to use in his feedback section?
Your Answer:
A Mark Training Co.

Correct Answer:

Extra Notes
#3. Construct an alternative task for the live class training activity based on Anthony's target language.
Your Answer:
A Mark Training Co.

Correct Answer:

Extra Notes
Lesson 1b: Yes/No Questions (2)
Rep #13. The Watch Me Teach video and the training session activity in PFT Activity NINE are connected through topic.
Your Answer:
Checkpoint #5: Lesson 1b: Yes/No Questions (2)
Checkpoint #14. What is the topic of your Watch Me Teach video and PFT Activity?
Your Answer:
Just Start

You have yet to complete and submit this lesson as a PFStudent.



Prepare Feedback Train